srijeda, 16. svibnja 2018.

Masturbanizacija - jeli drkati još uvijek mit? 18+

Je. Neugodna je tema. Toliko neugodna da dobro promislite želite li nastaviti čitati. Znate da moj mozak iskrivljuje sve do granica ukusa. Neću ni ovaj put podbaciti, obećavam.

Svi masturbiraju. Osim Ladislava Ilčića. On vjerojatno ima nekog drugog tko to radi umjesto njega. Jer kaže on da je grijeh pred Bogom masturbirati. Ali ako ti netko drugi navlači kožicu, ti onda nisi grešnik. Sve dok ti sam ne gladiš pitona, u redu si. God approves. Palac gore.

Mene je uvijek zanimalo, masturbiraju li žene kao i muškarci. Izostavit ćemo bračne parove iz ove priče. Smatram da je masturbiranje u braku, kao i seks, nešto kao sporedna stvar. U braku se treba brinuti o opranoj robi, čistoj kući, dobroj djeci i plaćanju računa. Ko ima vrimena razmišljati o masturbiranju i seksu? A i kad razmišljaš, neda ti se, dica su tu, netko od rodbine spava kod tebe i tako. Bolje je misliti o Lenor omekšivaču i Vileda vlažnim maramicama nego umišljati kakvu Pamelu Anderson ili Ryana Goslinga u sobi ili na wcu, riskirati onaj razgovor sa djetetom ukoliko vas uhvati.

Uhvatit ćemo se razdoblja života od završetka škole do braka. Ono potentno razdoblje puno seksualnih tenzija, mijenjanja partnera, ispitivanja seksualnosti i riješavanja frustracija navlačenjem kožice ili trljanjem jastuka između nogu. Mislim, roditelji su sigurno primjetili tinejdžerske bijegove i zaključavanje u sobe i wcove, povećanju potrošnju wc papira i izbrisan history na mobitelima i tabletima. Al najveća tajna je uvijek bila, koliko i kada žene masturbiraju.

Pa eto mene zanima. U odnosu na moje tinejdžerske godine, da se ne inkriminiran sada, sretno oženjen s ditetom (još malo je jedno).
Ovo su neka od pitanja ZA ŽENE (da nebi bilo zabune) koja me zanimaju i muče:
- Pukne ti guma, jedva prominiš i moraš kupit novu i onda od bijesa odeš na wc i masturbiraš?
- Izgubi ti najdraži klub u 92' minuti, popiješ pivu do kraja i odeš na wc i masturbiraš?
- Sidiš na wc školjci, gledaš oko sebe, smije ti se ona pička sa šampona za kosu i maše repićem, onda masturbiraš?
- Dođeš pijan iz vani, sam sebi jebeš mater jer nisi uletija onoj crnoj pički iz kafića, onda lipo nemaš šta nego ideš masturbirat?
- Sam si doma, gledaš kolo sreće i ona bagava koljena Ive Jerković a štaš onda? Masturbiraš?
-  Zapiješ se na piru, a zanima te jedna vrhunska pička koja te ne benda, a druga ti se uvaljuje al ti nije napeta, pa ovu drugu oćeš škartat da ti slučajno nebi došlo na pamet jer će možda vidit prva i onda odeš na wc i šta? Masturbiraš?
Nisu to sva pitanja. Pitanja ima uvik više nego odgovora.
A kako to žene rade? Mislim znam kako. Nego koliko i zašto? I zašto se srame više nego muškarci to priznati? Jel se ova pitanja koja ću sad postaviti mogu i smiju odgovoriti?
- Ono kad ti pukne nokat, a jučer si bila u pedikera, od živaca odeš i masturbiraš?
- Išla si s njim na večeru, a on te odvede u navodno najbolji fast food u gradu i onda da te ne udru hormoni - masturbiraš?
- Na moru njih petorica, ekipa, svi lipi isklesani i ti ne znaš kojeg bi prije, najradije svih 5 i onda masturbiraš da ti ne padne glupost na pamet jer bolje nijedan nego svih 5, srat će o tebi po gradu?
- Popila si par koktela i ideš doma, sama i suva. Kad uđeš u kuću sitiš se da si se mogla vozit u kakvom bemveju, mercu, audiju a ne sa debelim prascom šta vozi uber pa od bisa - masturbiraš?
- Gledaš kako ona tuka Natali Pizdar stoji na naslovnici nekog časopisa šesna lipa mršava, a ti pojila taman po kila twice sladoleda od jagode čokolade i odeš masturbirat dok su ti hladni prsti da te bolje pukne jer misliš da je netko drugi?

Nisan bolestan, imam liječničku potvrdu.